Iepuras cu urechi lungi din plus 15 cmJucarie din plus iepure eco-responsabila un haios iepure moale si pufos de 15 cm cu blana in nuante diferite O jucarie draguta care se strecoara cu usurinta intr-o geanta pentru a o lua cu tine peste totDimensiune 15 cmGreutateVarsta recomandata 18 luni-5 aniRespectul pentru mediu Colectia „Les Econimals” de jucarii moi superbe realizate din sticle de plastic 100 reciclate

Jucarie de plus Iepure cu sunet 15 cm GT55488 1

Cod produs: 0000233322

Brand: Gipsy

Colectie: Gipsy

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Iepuras cu urechi lungi din plus 15 cm

  • Jucarie din plus iepure eco-responsabila: un haios iepure moale si pufos de 15 cm, cu blana in nuante diferite. O jucarie draguta care se strecoara cu usurinta intr-o geanta pentru a o lua cu tine peste tot.
  • Dimensiune: 15 cm
  • Greutate:
  • Varsta recomandata: 18 luni-5 ani
  • Respectul pentru mediu: Colectia „Les Econimals” de jucarii moi superbe realizate din sticle de plastic 100% reciclate. Eticheta atasata jucariei din plus este imprimata pe hartie FSC cu fibre mixte, iar cernelurile folosite sunt pe baza vegetala, pentru a avea cel mai mic impact asupra mediului.
  • Jucariile din plus sunt cele mai populare jucarii din toate timpurile. Fiecare dintre noi avem in amintirea noastra o anumita jucarie pe care am iubit-o si fata de care avem sentimente nostalgice.

Colectie Gipsy
Scroll