Aceste animalute din plus moale si pufos fac parte din gasca de prieteni de Paste  Iepure sau oita foarte moi si pufoase cu o fata draguta te vor insoti la vanatoarea de ouaDimensiune 15 cmGreutateVarsta recomandata 18 luni-5 aniUrechile mari ale iepurasului il fac usor de prins iar dimensiunea sa de 15 cm este ideala pentru a-l lua peste tot cu tine Micutul animal pufos este dotat cu sunet; cand apesi pe broderia lui se aude o

Jucarie de Plus - Iepure cu sunet 15 cm GT55915 4

Cod produs: 0000233511

Brand: Gipsy

Colectie: Gipsy

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
  • Aceste animalute din plus moale si pufos fac parte din gasca de prieteni de Paste.  Iepure sau oita foarte moi si pufoase, cu o fata draguta, te vor insoti la vanatoarea de oua!
  • Dimensiune: 15 cm
  • Greutate:
  • Varsta recomandata: 18 luni-5 ani
  • Urechile mari ale iepurasului il fac usor de prins, iar dimensiunea sa de 15 cm este ideala pentru a-l lua peste tot cu tine! Micutul animal pufos este dotat cu sunet; cand apesi pe broderia lui se aude o melodie draguta de Paste.. suficient cat sa petreci clipe placute!
  • Jucariile din plus sunt cele mai populare jucarii din toate timpurile. Fiecare dintre noi avem in amintirea noastra o anumita jucarie pe care am iubit-o si fata de care avem sentimente nostalgice.

Colectie Gipsy
Scroll