Unicorn alb  - jucarie din plus cu sunet 30 cm este un model inedit de jucarie din plus pentru cei mici Ideal pentru printesa ta acest model de unicorn din plus alb este alegerea perfecta pentru ea Jucaria din plus o poate ajuta sa isi dezvolte creativitatea si imaginatiaAcest unicorn din plus poate fi un cadou perfect pentru sarbatori sau pentru aniversari Realizat din cele mai bune materiale acest unicorn este foarte atent lucrat Alege cu incredere un model special de

Jucarie de plus Unicorn mare, cu sunet, 30 cm GT55679 3

Cod produs: 0000235117

Brand: Gipsy

Colectie: Gipsy

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Unicorn alb  - jucarie din plus cu sunet 30 cm, este un model inedit de jucarie din plus pentru cei mici. Ideal pentru printesa ta, acest model de unicorn din plus alb este alegerea perfecta pentru ea! Jucaria din plus o poate ajuta sa isi dezvolte creativitatea si imaginatia.

Acest unicorn din plus poate fi un cadou perfect pentru sarbatori sau pentru aniversari. Realizat din cele mai bune materiale, acest unicorn este foarte atent lucrat. Alege cu incredere un model special de unicorn alb, cu coama colorata, copite si corn cu sclipici.

Sunetul magic cu care este accesorizat contribuie la crearea atmosferei de basm pentru fetita ta.

Dimensiune: 30 cm


Colectie Gipsy
Scroll