Catel - jucarie din plus 22cmCatel - jucarie din plus 22cm o jucarie perfecta pentru cei mici Poti alege din cele 12 modele de jucarie de plus catel modele speciale cele mai frumoase rase de catei Jucariile din plus sunt realizate din cele mai bune materiale sunt confectionate foarte atent dintr-un plus deosebit foarte pufos si placut la atingere O jucarie catel de plus cu sunet poate fi jucaria preferata a celor mici In dorinta de a avea un

Jucarie din Plus Catel 22 cm GT54999-6

Cod produs: 0000213462

Brand: Gipsy

Colectie: Gipsy

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Catel - jucarie din plus 22cm

Catel - jucarie din plus 22cm, o jucarie perfecta pentru cei mici. Poti alege din cele 12 modele de jucarie de plus catel, modele speciale, cele mai frumoase rase de catei. Jucariile din plus sunt realizate din cele mai bune materiale, sunt confectionate foarte atent, dintr-un plus deosebit foarte pufos si placut la atingere. 

O jucarie catel de plus cu sunet poate fi jucaria preferata a celor mici. In dorinta de a avea un animal de companie cu care sa se joace, cei mici se pot atasa foarte repede de aceasta jucarie din plus. Catelul din plus cu sunet poate fi un cadou ideal pentru cei mici, un cadou perfect pentru sarbatori sau pentru aniversari. 

Cu ajutorul jucariilor de plus cei mici pot invata ce inseamna dragostea pentru animale si isi pot dezvolta imaginatia si creativitatea. 

Poti alege unul din cele 12 modele disponibile de catel din plus, rase de catei foarte pufosi. 

  • Dimensiune: 22 cm 
  • Jucarie de plus catel

Colectie Gipsy
Scroll