Jucaria din plus Catel Labrador Retriever este un cadou dragalas pe care cei mici il pot primi cu mare bucurie Acest adorabil catel din plus aduce un zambet larg pe chipul copiilor si parintilor deopotrivaLabradorul este un caine afectuos si inteligent Labradorul Retriever este o rasa de caini originara din Canada In trecut el era folosit de pescari pentru a scoate pestele pe uscat deoarece ii place apa ii place sa se scalde si sa inoateJucaria din plus Catel

Jucarie din Plus - Catel labrador Retriever sezand V742166

Cod produs: 0000217224

Brand: Venturelli

Colectie: Venturelli

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Jucaria din plus Catel Labrador Retriever este un cadou dragalas pe care cei mici il pot primi cu mare bucurie! Acest adorabil catel din plus, aduce un zambet larg pe chipul copiilor si parintilor deopotriva.

Labradorul este un caine afectuos si inteligent. Labradorul Retriever este o rasa de caini originara din Canada. In trecut el era folosit de pescari pentru a scoate pestele pe uscat, deoarece ii place apa, ii place sa se scalde si sa inoate!


Jucaria din plus Catel Labrador Retreiver reda cu mare fidelitate aspectul si caracteristicile animalului viu, are blana moale, pufoasa si placuta la atingere, ceea ce il va face un partener perfect pentru joaca, sau de ce nu, cel mai bun prieten!
Dimensiune: 14 x 27 x 22 cm
Greutate: 210 g


Colectie Venturelli
Scroll