Jucarie din plus Iepuras KirbyJucarie din plus Iepuras Kirby este o jucarie pufoasa si extrem de simpatica Detaliile jucariei din plus creeaza o replica a animalului viu astfel cei mici se pot juca intr-un mod creativ dar si educativ in deplina sigurantaAceasta Jucarie din plus Iepuras Kirby ii ajuta pe copii sa invete despre principalele

Jucarie din Plus - Iepure Kirby 24 cm V710849-1

Cod produs: 0000213987

Brand: Venturelli

Colectie: Venturelli

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Jucarie din plus Iepuras Kirby

Jucarie din plus Iepuras Kirby este o jucarie pufoasa si extrem de simpatica. Detaliile jucariei din plus creeaza o replica a animalului viu astfel, cei mici se pot juca intr-un mod creativ dar si educativ, in deplina siguranta.

  • Aceasta Jucarie din plus Iepuras Kirby ii ajuta pe copii sa invete despre principalele caracteristici ale animalului viu, mai tarziu putandu-l identifica cu mai mare usurinta cand il intalneste! Cei mici il vor adora pentru ca este moale si matasos, este cuminte va fi mereu langa ei cand vor dori o mica alinare! Jucaria din plus Iepuras Kirby este cadoul ideal pentru sarbatori sau pentru o aniversare!
  • Cea mai buna caracteristica a unui iepuras este reprezentata de urechile lor lungi. Acestea cresc pana la 10 cm in lungime si le pot intoarce cu 180 de grade, astfel pastrand o ascultare atenta a pradatorilor.
  • Jucariile din plus au un rol foarte important in viata copiilor, prin interactiune ajutandu-i pe cei mici sa isi dezvolte imaginatia si totodata sa invete mult mai usor despre speciile de animale care populeaza aceasta planeta.
  • Dimensiune: 18 x 13.5 x 7.5 cm
  • Material: Textil

Colectie Venturelli
Scroll