Jucarie din plus Iepuras Pascal este o jucarie pufoasa si extrem de simpatica Detaliile jucariei din plus creeaza o replica a animalului viu astfel cei mici se pot juca intr-un mod creativ dar si educativ in deplina sigurantaAceasta Jucarie din plus Iepuras Pascal poate fi alegerea ideala pentru orice ocazie Cei mici adora animalele si cu siguranta acest mic iepuras

Jucarie din plus Iepure Pascal 20 cm V710835-2

Cod produs: 0000091987

Brand: Venturelli

Colectie: Venturelli

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Jucarie din plus Iepuras Pascal este o jucarie pufoasa si extrem de simpatica. Detaliile jucariei din plus creeaza o replica a animalului viu astfel, cei mici se pot juca intr-un mod creativ dar si educativ, in deplina siguranta.

  • Aceasta Jucarie din plus Iepuras Pascal poate fi alegerea ideala pentru orice ocazie! Cei mici adora animalele si cu siguranta acest mic iepuras adorabil poate fi cadoul ideal pentru sarbatori sau pentru o aniversare.
  • Iepurii sunt creaturi sociale care traiesc in grupuri. Acestia sunt foarte buni atleti, reusind sa sara 90 cm intr-un singur salt.
  • Unul dintre cei mai cunoscuti iepuri din lume este personajul de desene animate Warner Bros, Bugs Bunny care a cucerit inimile a milioane de copii.
  • Jucariile din plus au un rol foarte important in viata copiilor, prin interactiune ajutandu-i pe cei mici sa isi dezvolte imaginatia si totodata sa invete mult mai usor despre speciile de animale care populeaza aceasta planeta.
  • Dimensiune: 18 x 13.5 x 7.5 cm
  • Material: Textil

Colectie Venturelli
Scroll