Lama - jucarie din plus cu sunet 20 cm este o jucarie perfecta pentru cei mici Alege o jucarie pufoasa foarte placuta la atingere cu sunet pentru cei mici Alege sa ii daruiesti copilului tau plusuri de cea mai buna calitate foarte colorate si vesele Aceasta jucarie realizata din material textil este alegerea ideala pentru un cadou de sarbatori sau pentru aniversariMelodia orientala contribuie la recreerea atmosferei de poveste din care acesta jucarie nostima s-a desprins

Jucarie din Plus Lama mica cu sunet 20cm GT55799-2

Cod produs: 0000217220

Brand: Gipsy

Colectie: Gipsy

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Lama - jucarie din plus cu sunet 20 cm, este o jucarie perfecta pentru cei mici. Alege o jucarie pufoasa, foarte placuta la atingere, cu sunet, pentru cei mici. Alege sa ii daruiesti copilului tau plusuri de cea mai buna calitate, foarte colorate si vesele. Aceasta jucarie realizata din material textil este alegerea ideala pentru un cadou de sarbatori sau pentru aniversari.

Melodia orientala contribuie la recreerea atmosferei de poveste din care acesta jucarie nostima s-a desprins pentur a ajunge la tine acasa.

O jucarie din plus lama de 20 cm poate fi animalul preferat al copilului tau sau o poti achizitiona pentru colectia ta! Aceasta jucarie realizata din material textil reda perfect animalul simpatic, fiind destinata celor mici. Cu ajutorul unei jucarii din plus, iti poti ajuta copilul sa isi dezvolte imaginatia si sa invete ce inseamna responsabilitatea.

Dimensiune: 20 cm


Colectie Gipsy
Scroll