Jucarie din plus Pisicuta cu fundita este o jucarie pufoasa si extrem de simpatica Detaliile jucariei din plus creeaza o replica a animalului viu astfel cei mici se pot juca intr-un mod creativ dar si educativ in deplina sigurantaAceasta Jucarie din plus Pisicuta cu fundita ii ajuta pe copii sa invete despre principalele caracteristici ale animalului viu iar acestia o vor

Jucarie din Plus Pisicuta cu fundita 21 cm V731115 2

Cod produs: 0000228340

Brand: Venturelli

Colectie: Venturelli

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Jucarie din plus Pisicuta cu fundita este o jucarie pufoasa si extrem de simpatica. Detaliile jucariei din plus creeaza o replica a animalului viu astfel, cei mici se pot juca intr-un mod creativ dar si educativ, in deplina siguranta.

  • Aceasta Jucarie din plus Pisicuta cu fundita ii ajuta pe copii sa invete despre principalele caracteristici ale animalului viu iar acestia o vor adora pentru ca este moale si matasoasa, este cuminte va fi mereu langa ei cand vor dori o mica alinare!
  • Jucarie din plus Pisicuta cu fundita este cadoul ideal pentru sarbatori sau pentru o aniversare!
  • Pisicile sunt conform specialistilor celor mai populare animale din lume. Exista peste 500 de milioane de pisici domestice din lume. Acestea sunt iubitoare si contribuie mult la energia pozitiva a oamenilor.
  • Jucariile din plus au un rol foarte important in viata copiilor, prin interactiune ajutandu-i pe cei mici sa isi dezvolte imaginatia si totodata sa invete mult mai usor despre fiecare stil de viata al animalelor.
  • Dimensiune: 24 x 21 x 10 cm
  • Material: Textil

Colectie Venturelli
Scroll