Descoperiti singurul set care va permite sa creati si sa personalizati superbe tatuaje efemere si colorateTatuaje simple si rapide Pregatiti-va tatuajul aplicand diferite modele pe piele Introduceti cartusul in rola si rotiti-l peste modele pentru a va dezvalui tatuajul Adaugati strasuri si sclipici pentru un rezultat perfectCu acest set ai posibilitatea de a alege motivul viselor tale pentru a-ti compune tatuajele Alegeti dintre 180 de modele diferite furnizate si

Jucarie Go Glam Salon De Tatuaje 6061176

Cod produs: 0000228010

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Descoperiti singurul set care va permite sa creati si sa personalizati superbe tatuaje efemere si colorate!

Tatuaje simple si rapide Pregatiti-va tatuajul aplicand diferite modele pe piele. Introduceti cartusul in rola si rotiti-l peste modele pentru a va dezvalui tatuajul. Adaugati strasuri si sclipici pentru un rezultat perfect.

Cu acest set, ai posibilitatea de a alege motivul viselor tale pentru a-ti compune tatuajele! Alegeti dintre 180 de modele diferite furnizate si creati pana la 180 de tatuaje temporare personalizate. Continut 1 rola Shimmer Me Body Art, 180 de modele, 4 cartuse colorate, 1 pensula, sclipici si strasuri si 1 manual de utilizare.

 

  • Varsta recomandata: 8 - 15 ani

Scroll