Jucarie plus National Geographic Catel Ciobanesc germanJucarie plus National Geographic Catel Ciobanesc german este cel mai dragalas cadou pe care cei mici il pot primi Acest adorabil catel cu siguranta va aduce zambetul tuturorCainele Ciobanesc german este unul dintre cel mai inteligenti din lume Istoria prezinta aceasta rade de caini ca fiind de incredere cu o muscatura

JUCARIE PLUS NATIONAL GEOGRAPHIC CATEL CIOBANESC GERMAN 26 cm V770687

Cod produs: 0000213994

Brand: Venturelli

Colectie: Venturelli

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Jucarie plus National Geographic Catel Ciobanesc german

Jucarie plus National Geographic Catel Ciobanesc german este cel mai dragalas cadou pe care cei mici il pot primi! Acest adorabil catel cu siguranta va aduce zambetul tuturor.

  • Cainele Ciobanesc german este unul dintre cel mai inteligenti din lume. Istoria prezinta aceasta rade de caini ca fiind de incredere, cu o muscatura extrem de puternica. In urma rezultatelor impresionante, in America s-a infiintat un grup dedicat acestei rase pe nume GSDCA (Germen Sheperd Dog Club of America) al carui motto este: UTILITATE SI INTELIGENTA!
  • Jucarie plus National Geographic Catel Ciobanesc german este moale, pufoasa si placuta la atingere fiind partenerul perfect pentru joaca, gata sa iti devina cel mai bun prieten!

Colectie Venturelli
Scroll