ucarie plus National Geographic Pisica de nisipJucarie plus National Geographic Pisica de nisip este cel mai dragalas cadou pe care cei mici il pot primi Aceasta adorabila pisica cu siguranta va aduce zambetul tuturorPisica de nisip este un animal nocturn ce traieste in mare parte in desert Datorita pernutelor blanoase acestea nu lasa urme pe nisip motiv pentru care sunt

JUCARIE PLUS NATIONAL GEOGRAPHIC PISICA DE NISIP 26 cm V770671

Cod produs: 0000216001

Brand: Venturelli

Colectie: Venturelli

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

ucarie plus National Geographic Pisica de nisip

Jucarie plus National Geographic Pisica de nisip este cel mai dragalas cadou pe care cei mici il pot primi! Aceasta adorabila pisica cu siguranta va aduce zambetul tuturor.

  • Pisica de nisip este un animal nocturn ce traieste in mare parte in desert. Datorita pernutelor blanoase acestea nu lasa urme pe nisip motiv pentru care sunt greu de urmarit. Desi scot sunete foarte rar, acestea seamana cu un latrat subtire pe care il foloseste in special pentru gasirea unui partener.
  • Jucarie plus National Geographic Pisica de nisip este moale, pufoasa si placuta la atingere fiind partenerul perfect pentru joaca, gata sa iti devina cel mai bun prieten!

Colectie Venturelli
Scroll