Pentru a fi implinit omul trebuie sa iubeasca deoarece acesta este principalul motiv pentru care se afla pe Pamant sa descopere iubirea sa aiba sansa de a o oferi cui merita si sa o primeasca inapoiJurnalul Implinirii este mai mult decat un roman de dragoste Am cuprins in el o realitate de altfel cruda a unor vremuri in care Instagramul si Facebook-ul au inlocuit viata sociala reala iar oamenii isi mascheaza nefericirea cu ajutorul unor

Jurnalul implinirii volumul 1

de P.Anda Claudia

Cod produs: 0000170019

Editura: STYLISHED

Data aparitie: 2018

ISBN: 978-606-945-771-9

Numar de pagini: 253

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Pentru a fi implinit, omul trebuie sa iubeasca, deoarece acesta este principalul motiv pentru care se afla pe Pamant: sa descopere iubirea, sa aiba sansa de a o oferi cui merita si sa o primeasca inapoi.
Jurnalul Implinirii este mai mult decat un roman de dragoste. Am cuprins in el o realitate, de altfel cruda, a unor vremuri in care Instagramul si Facebook-ul au inlocuit viata sociala reala, iar oamenii isi mascheaza nefericirea cu ajutorul unor hashtag-uri mincinoase.
Mastile lor, pline de falsitate si inecate, de fapt in lacrimi si frustrari, nu cad decat noaptea, cand singuratatea si nefericirea ii trag intr-un colt intunecat al sufletului, fiind cuprinsi de depresie.
Nu neg faptul ca exista oameni cu sufletul impovarat de sentimente negative, care la prima vedere par capabili sa faca orice pentru propria bucurie. Ei cred ca sunt in stare sa faca orice si nu le pasa de cei din jur. In realitate, in 90% din cazuri lucrurile nu stau chiar asa.
Orice om, indiferent cat de rau sau egoist pare, nu s-a nascut in acest fel. A devenit asa datorita educatiei, a persoanelor din jur sau a conditiilor in care a trait. Dar te asigur ca acel om isi doreste sa simta macar o data bucuria sufleteasca curata si adevarata.
Aminteste-ti cand ai fost bucuros ultima data. Care a fost motivul pentru care ai simtit bucuria in inima ta? Poate atunci cand ai fost promovat sau cand ti-ai cumparat un televizor nou. Daca promovarea ta nu a fost facuta pe merit, ci prin eliminarea Intr-un mod incorect a unui coleg de birou, esti pe deplin bucuros? Cat de bucuros ai fi daca acea promovare ar fl pe meritul tau?
Pe munca ta sau pe cunostintele tale? Daca ai obtinut aceasta promovare fara sa meriti, vei sti toata viata acest lucru. Vei ajunge sa simti sentimente de teamaiti vei putea pierde serviciul daca se va afla adevarul. Vei ajunge sa simti vinovatie pentru ceea ce i-ai facut colegului tau


Data aparitie 2018
ISBN 978-606-945-771-9
Loc aparitie Timisoara
Numar de pagini 253
Tip coperta Necartonat
Autor

P.Anda Claudia

Scroll