Intr-o dimineata insorita in timp ce se plimba prin Parcul Steglitz din Berlin Franz Kafka a intalnit o fetita care plangea Fara sa stie de ce plansul ei l-a durut atat de tare incat trebuia sa afle de ce O chema Elsi si isi pierduse papusa pe draga ei Brigida „Dar papusa ta nu s-a pierdut a plecat intr-o calatorie si ti-a trimis o scrisoare O cum am uitat Desigur ti-o aduc maine Eu sunt postasul papusilor” Si timp de trei saptamani Franz Kafka i-a scris

Kafka si papusa calatoare

de Jordi Sierra

Cod produs: 0000208226

Editura: Vremea

Data aparitie: 2020

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-081-004-9

Numar de pagini: 78

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Intr-o dimineata insorita in timp ce se plimba prin Parcul Steglitz din Berlin, Franz Kafka a intalnit o fetita care plangea. Fara sa stie de ce, plansul ei l-a durut atat de tare, incat trebuia sa afle de ce. O chema Elsi si isi pierduse papusa, pe draga ei Brigida. „Dar papusa ta nu s-a pierdut, a plecat intr-o calatorie si ti-a trimis o scrisoare. O, cum am uitat! Desigur, ti-o aduc maine. Eu sunt postasul papusilor”. Si, timp de trei saptamani, Franz Kafka i-a scris lui Elsi, in fiecare zi, cate o scrisoare.

Jordl Sierra i Fabra s-a incumetat, in 2006 sa rescrie, sa reconstituie fragmente din aceste scrisori, dupa ce a citit articolul lui Cesar AiraPapusa calatoare, publicat in El Pais la 8 mai 2004. Ideea de Ia care a pornit a fost aceea ca Franz Kafka a simtit ca trebuie sa recupereze sufletul fetitei si sa impiedice o trauma care ar fi marcat-o toata viata: trauma de a fi abandonata de o fiinta draga.

Data aparitie 2020
Editie Editia I
ISBN 978-606-081-004-9
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 78
Autor

Jordi Sierra

Numar pagini 78
Scroll