Ku&7751;&7693;alini Energia profunzimilor este o lucrare de referinta in domeniul sivaismului nondualist din Casmir si al doctrinei tantrice in general Bazandu-se pe texte autoritare fie scripturale fie exegetice cum ar fi Tantraloka a lui Abhinavagupta lucrarea analizeaza din multiple unghiuri aceasta Putere Divina care a creat – conform invataturii tantrice – manifestarea si care poate conduce fiinta umana la

Kundalini - Energia profunzimilor

de Lilian Silburn

Cod produs: 0000199556

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-973-111-783-6

Numar de pagini: 272

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Kuṇḍalini. Energia profunzimilor este o lucrare de referinta in domeniul sivaismului nondualist din Casmir si al doctrinei tantrice in general. Bazandu-se pe texte autoritare, fie scripturale, fie exegetice (cum ar fi Tantraloka a lui Abhinavagupta), lucrarea analizeaza din multiple unghiuri aceasta Putere Divina, care a creat – conform invataturii tantrice – manifestarea si care poate conduce fiinta umana la libertate sau inlantuire, dupa modul (avizat sau nu) de abordare.

Personalitate remarcabila, polivalenta si cu o inalta realizare interioara, Lilian Silburn este o pioniera a cercetarii si practicii sivaismului nondualist din Occident (studiate sub indrumarea ultimului maestru casmirian al scolii – Swami Lakshman Joo). Este de asemenea o initiata si practicanta a doctrinei sufi. Traducerile realizate de ea, din marile texte ale traditiei tantrice constituie repere in studiul si practica traditionala a acesteia.


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-973-111-783-6
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 272
Autor

Lilian Silburn

Numar pagini 272
Scroll