La limita – Diana Farca este o carte despre viata ratacire putere imensa regasire unitate bunatate daruire intelegere ajutor adevarata cunoastere pretuire invatare si prietenieDiana Farca are o remarcabila intuitie a asteptarilor cititorului Istorisirea ei nu treneaza nicio clipa desi din roman nu lipsesc portretele descrierile de natura analizele psihologice Acestea sunt insa strict functionale nu devin niciodata un scop

La limita

de Diana Farca

Cod produs: 0000170025

Editura: STYLISHED

Data aparitie: 2018

ISBN: 978-606-94540-5-3

Numar de pagini: 253

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

La limita – Diana Farca, este o carte despre viata, ratacire, putere imensa, regasire, unitate, bunatate, daruire, intelegere, ajutor, adevarata cunoastere, pretuire, invatare si prietenie.
Diana Farca are o remarcabila intuitie a asteptarilor cititorului. Istorisirea ei nu treneaza nicio clipa, desi din roman nu lipsesc portretele, descrierile de natura, analizele psihologice. Acestea sunt insa strict functionale, nu devin niciodata un scop in sine. Ritmul naratiunii ramane mereu alert, fara sa se ajunga insa vreodata la acel stil precipitat si eliptic, care face de necitit cartile altor autori din generatia Dianei Farca.


Data aparitie 2018
ISBN 978-606-94540-5-3
Loc aparitie Timisoara
Numar de pagini 253
Autor

Diana Farca

Scroll