Pentru FeteVarsta 3 - 4 ani 4 - 5 ani 5 - 7 ani 7 - 10 aniBrand PlastelinoBine ai venit in lumea lui Plastelino Acesta este locul magic in care poti sa-ti imaginezi sa creezi sa construiesti la nesfarsit Aventura imaginatiei tale incepe acum Seturile tematice Plastelino® contin

La patisserie NOR0347

Cod produs: 0000126666

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
  • Pentru Fete
  • Varsta 3 - 4 ani, 4 - 5 ani, 5 - 7 ani, 7 - 10 ani
  • Brand Plastelino

Bine ai venit in lumea lui Plastelino! Acesta este locul magic in care poti sa-ti imaginezi, sa creezi, sa construiesti la nesfarsit! Aventura imaginatiei tale incepe acum! Seturile tematice Plastelino® contin plastilina de calitate, cu aroma de vanilie, si accesorii care ii permit copilului sa modeleze plastilina in cele mai trasnite si mai creative forme! Daca iti place sa iti pui imaginatia la lucru, in mod sigur Plastelino va fi preferatul tau, pentru ca are o multime de instrumente si plastilina cu aroma de vanilie, care iti permit sa creezi orice forma!

Toate visele tale pot deveni realitate! Tot ce ai de facut este sa-ti imaginezi si apoi sa modelezi, folosind seturile Plastelino®. E simplu! Pune plastilina pe forma, preseaza si decupeaza.

Produsul este in conformitate cu standardele Uniunii Europene. Nu contine substante toxice.

Recomandare varsta: 3 ani +


0

Produse similare

Scroll