Iubirea apare cand nici nu te astepti Cea de-al patrulea volum prezinta povestea lui Cate o femeie puternica bogata si sexy dar cu o latura perversa si cateodata prea aventuroasa Nu crede in dragose decat in sex Uraste publicitatea si foarte putine persoane stiu adevarata ei identitate Dar cand este prinsa intr-o situatie stanjenitoare si e nevoita sa se dea drept prostituata trebuie sa faca orice pentru a-si apara imaginea publica inclusiv sa petreaca

Lady C si strainul

de Hanna Lee

Cod produs: 0000185270

Editura: STYLISHED

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-9017-14-2

Numar de pagini: 185

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Iubirea apare cand nici nu te astepti.
 Cea de-al patrulea volum prezinta povestea lui Cate, o femeie puternica, bogata si sexy, dar cu o latura perversa si, cateodata, prea aventuroasa. Nu crede in dragose, decat in sex. Uraste publicitatea si foarte putine persoane stiu adevarata ei identitate.
 Dar, cand este prinsa intr-o situatie stanjenitoare si e nevoita sa se dea drept prostituata, trebuie sa faca orice pentru a-si apara imaginea publica, inclusiv, sa petreaca cateva zile in compania unui barbat foarte atragator, care o va face sa priveasca intr-un alt mod aceasta aventura si, poate, chiar sa spere ca este inceputul unei povesti de dragoste.
 Ben este un barbat care poate avea orice femeie, dar prostituata din fata lui pare ceva mai mult si, intrigat de comportamentul ei, ii face o propunere care le poate schimba viata.
 Dar ce se intampla cand minciuna devine mai mare si mai periculoasa decat adevarul?


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-9017-14-2
Loc aparitie Timisoara
Numar de pagini 185
Tip coperta Necartonat
Autor

Hanna Lee

Numar pagini 185
Scroll