Lama colorata - jucarie din plus cu sunet 30 cmLama colorata - jucarie din plus cu sunet 30 cm poate fi animalul preferat al copilului tau sau o poti achizitiona pentru colectia ta Realizata din material textil colorat viu aceasta jucarie pufoasa este perfecta pentru amenajarea locului de joaca al copilului tau Cu ajutorul unei jucarii din plus iti poti ajuta copilul sa isi dezvolte imaginatia si sa invete ce inseamna responsabilitatea Este o

LAMA COLORATA - JUCARIE DIN PLUS CU SUNET 30 CM GT55800-4

Cod produs: 0000210333

Brand: Gipsy

Colectie: Gipsy

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Lama colorata - jucarie din plus cu sunet 30 cm

Lama colorata - jucarie din plus cu sunet 30 cm poate fi animalul preferat al copilului tau sau o poti achizitiona pentru colectia ta! Realizata din material textil colorat viu aceasta jucarie pufoasa este perfecta pentru amenajarea locului de joaca al copilului tau. Cu ajutorul unei jucarii din plus, iti poti ajuta copilul sa isi dezvolte imaginatia si sa invete ce inseamna responsabilitatea. 

Este o jucarie perfecta pentru cei mici. Alege o jucarie pufoasa, foarte placuta la atingere, pentru cei mici. Alege sa ii daruiesti copilului tau plusuri de cea mai buna calitate, colorate si vesele. Aceasta jucarie din plus poate fi alegerea ideala pentru un cadou de sarbatori sau pentru aniversari. 

Poti alege unul din cele 4 modele disponibile: lama roz, lama crem, lama bej sau lama alba. 

  • Dimensiune: 30 cm 
  • Jucarie de plus cu sunet.

Colectie Gipsy
Scroll