Lama plimbareata FurReal Hasbro E8725-E8728Animalutul lama interactiva si amuzanta de la Furreal Friends va deveni cei mai bun prieten pentru copii Copiii au posibilitatea sa aiba grija de ea sa se joace diferite jocuri cu ea si sa se plimbe impreuna si sa o tratateze ca pe un animal de companie adevarat Un animal de companie cu blana moale ochi mari frumosi si o fata frumoasa caruia ii place sa mearga

Lama plimbareata FurReal Hasbro E8725_E8728

Cod produs: 0000221206

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Lama plimbareata FurReal Hasbro E8725-E8728

Animalutul lama interactiva si amuzanta de la Furreal Friends va deveni cei mai bun prieten pentru copii! Copiii au posibilitatea sa aiba grija de ea, sa se joace diferite jocuri cu ea si sa se plimbe impreuna si sa o tratateze ca pe un animal de companie adevarat. Un animal de companie cu blana moale, ochi mari frumosi si o fata frumoasa, caruia ii place sa mearga foarte mult.

Llama are un lant cu un medalion. O lunga lesa puternica cu butoniera ii este atasata la lant. Copilul va fi capabil sa impinga jucaria in fata lui, iar animalul de companie se va misca gratie bateriilor incorporate.

Jucaria are parti in miscare banda detasabila, curea cu piese. Atentie Pentru ca jucaria sa functioneze, sunt necesare 3 baterii A76. Kitul include baterii demo. Inainte de joc se recomanda inlocuirea acestora cu altele noi.

  • Varsta recomandata: 4 ani+

Scroll