„Mi-nu-nat Pl&259;cere garantat&259;“ TROUW„Un debut impresionant O aventur&259; m&259;rea&539;&259; ame&539;itoare de basm pe care o parcurgi pe ner&259;suflate“ NRC HANDELSBLAD„Spectaculos Un roman ca un cuf&259;r de comori“ HILARY MCKAYL&259;mpi&539;a… e o poveste despre mare despre misterioasele ei fiin&539;e &537;i despre pira&539;i de o

Lampita si baiatul-sirena

de Annet Schaap

Cod produs: 0000222242

Editura: Pandora

Data aparitie: 2021

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-978-424-2

Numar de pagini: 328

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

„Mi-nu-nat! Plăcere garantată.“ TROUW

„Un debut impresionant. O aventură măreață, amețitoare, de basm, pe care o parcurgi pe nerăsuflate.“ NRC HANDELSBLAD

„Spectaculos... Un roman ca un cufăr de comori!“ HILARY MCKAY

Lămpița… e o poveste despre mare, despre misterioasele ei ființe și despre pirați de o cruzime nemaiîntâlnită. Despre Casa Neagră a Amiralului, în care se spune că trăiește un monstru. Despre un far cenușiu pe o peninsulă ce abia se mai ține de uscat printr-o fâșie de pământ. Despre Lămpița, fiica paznicului de far, care urcă în fiecare seară cele șaizeci și una de trepte ca să aprindă lumina care va călăuzi corăbiile.
Despre o seară furtunoasă în care chibriturile se termină și totul merge anapoda. Dar, mai ales, despre curaj și puterea eroilor de a-și învinge frica.

Annet Schaap (n. 1965) și-a dorit dintotdeauna să devină ilustratoare, scriitoare sau exploratoare și a reușit să trăiască toate aceste experiențe. După ce a urmat cursurile a două școli de artă, din 1991 și până azi a ilustrat mai bine de două sute de cărți ale unor scriitori de succes. A studiat creative writing și a lucrat ca scenaristă și graficiană la un teatru de tineret, visând să scrie și să își ilustreze într-o zi propria carte. Debutul ei literar a reprezentat o adevărată surpriză și a fost declarat una dintre cele mai bune cărți ale anului. Lămpița și băiatul-sirenă a câștigat cele mai importante premii literare în Țările de Jos și a devenit bestseller internațional.
În 2020, cartea a fost nominalizată pentru Premiul Carnegie Medal, în premieră pentru o carte tradusă. Lui Annet îi place să petreacă mult timp călătorind și să descopere locuri frumoase împreună cu soțul ei Thomas și fiul lor Jonas.
Ideea de a scrie o carte i-a încolțit în minte în timpul unei călătorii la Lacul Michigan, când a văzut în depărtare, pe o peninsulă, un far și o căsuță...

Această carte a fost publicată cu sprijinul Dutch Foundation for Literature.


Data aparitie 2021
Editie Editia I
ISBN 978-606-978-424-2
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 328
Tip coperta Necartonat
Autor

Annet Schaap

Numar pagini 328
Scroll