In urma cu unsprezece luni au avut o aventura de o noapteEa o fata independenta pe nume Roxy care lucreaza intr-un bar iar in timpul liber picteaza El un politist pe nume Reece Anders O aventura de o noapte Da cel putin asa credea el Desi ea e indragostita de Reece de mai bine de sase ani a facut tot posibilul sa se indeparteze de el Dar destinul ii aduce fata in fata cand ea accepta ajutorul din partea lui atunci cand are cel mai mult nevoie de elbr

Lasa-ma sa te iubesc

de Jennifer L.Armentrout

Cod produs: 0000177420

Editura: Epica

Data aparitie: 2018

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-8754-50-5

Numar de pagini: 368

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

In urma cu unsprezece luni au avut o aventura de o noapte.

Ea, o fata independenta, pe nume Roxy, care lucreaza intr-un bar, iar in timpul liber picteaza. El, un politist, pe nume Reece Anders. O aventura de o noapte? Da, cel putin, asa credea el... Desi ea e indragostita de Reece de mai bine de sase ani, a facut tot posibilul sa se indeparteze de el. Dar destinul ii aduce fata in fata cand ea accepta ajutorul din partea lui atunci cand are cel mai mult nevoie de el.

Prietenul ei cel mai bun, Charlie, este internat in spital de multa vreme, de cand a fost victima unui conflict in care a incercat s-o apere pe Roxy. De sase ani traieste ca o leguma, iar Roxy il viziteaza in fiecare vineri, ducandu-i cate un tablou pictat de ea si citindu-i din romanele lui preferate. Vinovatul pentru aceasta nenorocire a iesit din inchisoare si cauta sa se impace cu el si cu Roxy.

In curand, lui Roxy incep sa i se intample tot felul de lucruri ciudate si inspaimantatoare si crede ca vinovat este barbatul care a distrus deja o viata, pe cea a prietenului ei. Dar Reece nu este convins, asa ca va face tot posibilul sa-i fie alaturi si sa o protejeze, oferind astfel si o sansa iubirii lor.

Si mie mi-e frica. In unele momente si eu ma intreb ce merit, dar suntem impreuna. Lasa-ma sa te iubesc, mi-a zis mangaindu-mi obrajii cu degetele mari. Risca si lasa-ma sa te iubesc, indragosteste-te de mine si, iubito, o sa-ti fiu mereu aproape sa te sustin. Vom trece impreuna prin asta.


Data aparitie 2018
Editie Editia I
ISBN 978-606-8754-50-5
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 368
Tip coperta Necartonat
Autor

Jennifer L.Armentrout

Scroll