Uimitoarea &537;tiin&539;&259; care dovede&537;te c&259; aproape tot ce &537;tiai despre succes e gre&537;itBestseller Wall Street JournalCea mai mare parte a sfaturilor despre realizarea personal&259; sunt logice conving&259;toare &537;i… de-a dreptul gre&537;iteÎn aceast&259; carte Eric Barker ne dezv&259;luie extraordinara &537;tiin&539;&259; care se afl&259; în spatele a ceea ce determin&259; succesul

Latri degeaba la luna

de Eric Barker

Cod produs: 0000189060

Data aparitie: 2019

Editie: editia I

ISBN: 978-606-789-179-9

Numar de pagini: 494

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Uimitoarea știință care dovedește că (aproape) tot ce știai despre succes e greșit

Bestseller Wall Street Journal

Cea mai mare parte a sfaturilor despre realizarea personală sunt logice, convingătoare și… de-a dreptul greșite!
În această carte, Eric Barker ne dezvăluie extraordinara știință care se află în spatele a ceea ce determină succesul și, cel mai important, ne arată cum îl putem obține. Iată ce veți afla:
• De ce șefii de promoție devin foarte rar milionari și cum putem transforma cele mai mari slăbiciuni în puncte-forte.
• De ce eșuăm când încercăm să ne sporim încrederea în sine și de ce filosofia budistă deține o soluție mai bună.
• Care este ingredientul secret al „rezistenței” pe care cei din US Navy SEALS și supraviețuitorii dezastrelor îl folosesc pentru a merge mai departe.
• Cum să găsești echilibrul dintre muncă și viață folosind strategia lui Ginghis Han, erorile lui Albert Einstein și o mică lecție din partea lui Spider-Man.

Analizând lucrurile care ne diferențiază de cei care au parte de succes maxim, învățăm ce putem face pentru a le semăna – și aflăm de ce, în unele cazuri, este bine că nu suntem ca ei. Latri degeaba la lună se bazează pe date statistice consistente, iar povestirile surprinzătoare vă ajută să înțelegeți ce funcționează și ce nu funcționează, astfel încât să mergeți la sigur spre succes și să începeți să trăiți viața pe care vi-o doriți.

„Barking Up the Wrong Tree”, blogul practic și plin de umor al lui Eric Barker, oferă răspunsuri documentate și sfaturi de expert pentru a te descurca de minune în viață, conținutul său fiind preluat de Time Magazine, The Week și Business Insider. De asemenea, New York Times, Wall Street Journal, The Atlantic Monthly și Financial Times i-au dedicat autorului pagini speciale. Eric Barker a ținut prelegeri la MIT, Yale, Google, United States Military Central Command (CENTCOM), NASDAQ și la Olympic Training Center. Pentru mai multe informații, vizitați www.bakadesuyo.com.


Data aparitie 2019
Editie editia I
ISBN 978-606-789-179-9
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 494
Tip coperta Necartonat
Autor

Eric Barker

Numar pagini 494
Scroll