Lectura si formarea competentei lectorale

de Ioan Neacsu, Antonia Damian

Cod produs: 0000231702

Data aparitie: 2021

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-28-1269-0

Numar de pagini: 208

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Cartea Lectura si formarea competentei lectorale pune in miscare o necesara energie efectiv-mentala, dinamizeaza relatia vertebrala intre cautari si raspunsuri la interogatii precum: De ce si cat de reala este afirmatia potrivit careia lectura este pe un trend descendent astazi? Cum formam si demonstram competenta lectorala necesara atingerii standardelor educatiei moderne? 
Motivatiile justificative sunt legate de prezenta unor factori precum: timpul si timpurile de azi, optiunea pentru beneficiile noilor medii tehnologice de comunicare rapida de informatii, de reducere a eforturilor si conditiilor de documentare. Scoala, educatia performanta si competitia cer elevilor lecturi profunde, competenta lectorala, asistenta calificata si studiu creativ, practicarea lecturii ca strategie a iesirii din indiferenta fata de cultura si succesul meritat.
Lectura cartii asigura originalitatea, temeinicia investigatiilor, stabilitatea valorilor adaugate, realizarea proiectelor personale prin stiinta de carte, prin comuniunea cu alte experiente, cu autori creatori de larg orizont culturii generale si, poate, si fericirii. 
Continutul cartii sintetizeaza informatii bazate pe studii, experiente si dovezi evidente, pregateste vibratia scrisului de mai tarziu, energizeaza rafinamentul imaginarului, amplifica valorile prezentului ghid, ofera modele de cercetare concreta, prezinta extensii metodologice eficiente predarii si invatarii textelor-narative, dramatice, lirice, simbolice, stiintifice, plastice etc. 
Volumul este util profesorilor, parintilor, elevilor, studentilor, inspectorilor scolari, cercetatorilor, decidentilor, tuturor iubitorilor de lecturi utile si placute. 

Prof. univ. emerit dr. Ioan Neacsu


Data aparitie 2021
Editie Editia I
ISBN 978-606-28-1269-0
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 208
Tip coperta Necartonat
Autor

Ioan Neacsu, Antonia Damian

Numar pagini 208
Scroll