Legea societatilor si 8 legi uzuale cuprinde pe langa Legea nr 311990 actele normative care reglementeaza regimul juridic al reprezentantelor societatilor straine al IMM-urilor al grupurilor de interes economic guvernanta corporativa a intreprinderilor publice precum si Legea privind registrul comertului si alte doua acte care legifereaza formalitatile de inregistrare la registrul comertului OUG nr 1162009 pentru instituirea unor masuri privind activitatea de

Legea societatilor si 8 legi uzuale 20.01.2020

de Sergiu Golub

Cod produs: 0000200860

Editura: Hamangiu

Data aparitie: 2020

ISBN: 978-606-27-1462-8

Numar de pagini: 328

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Legea societatilor si 8 legi uzuale cuprinde, pe langa Legea nr. 31/1990, actele normative care reglementeaza regimul juridic al reprezentantelor societatilor straine, al IMM-urilor, al grupurilor de interes economic, guvernanta corporativa a intreprinderilor publice, precum si Legea privind registrul comertului si alte doua acte care legifereaza formalitatile de inregistrare la registrul comertului (O.U.G. nr. 116/2009 pentru instituirea unor masuri privind activitatea de inregistrare in registrul comertului si Legea nr. 359/2004 privind simplificarea formalitatilor la inregistrarea in registrul comertului a persoanelor fizice, asociatiilor familiale si persoanelor juridice, inregistrarea fiscala a acestora, precum si la autorizarea functionarii persoanelor juridice).

Cartea Legea societatilor si 8 legi uzuale contine, de asemenea, un extras din Codul civil (articolele dedicate persoanei juridice si contractului de societate), numeroase note de actualizare a terminologiei si a institutiilor in acord cu dispozitiile Codului de procedura civila actual si ale Legii de punere in aplicare a acestuia, trimiteri la legislatia conexa, decizii ale Curtii Constitutionale de admitere a unor exceptii de neconstitutionalitate si decizii pronuntate de Inalta Curte de Casatie si Justitie in asigurarea unei practici judiciare unitare in materie (recursuri in interesul legii si hotarari prealabile).

Spre a facilita cautarea in Legea societatilor, au fost intocmite un cuprins detaliat si un index si au fost inserate denumiri marginale articolelor.

Legea societatilor si 8 legi uzuale este tiparita in format A5 (145x205 mm), pe hartie de volum.


Data aparitie 2020
ISBN 978-606-27-1462-8
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 328
Autor

Sergiu Golub

Numar pagini 328
Scroll