Povestea unei eroine înfrânte &537;i victorioase în acela&537;i timp Un suflet la grani&539;a aproape imperceptibil&259; dintre lumin&259; &537;i întuneric Este povestea Sarei din noua carte semnat&259; de Cristina Lincu Este povestea fiec&259;ruia dintre noi Este episodul care se repet&259; de atâtea ori pe parcursul vie&539;ii nu doar firul narativ dintr-o carte de pe un raft învechit de timp siguran&539;a oferit&259; inimii în

Libera!

de Cristina Lincu

Cod produs: 0000201798

Editura: Bookzone.ro

Data aparitie: 2020

ISBN: 978-606-900-852-2

Numar de pagini: 379

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Povestea unei eroine înfrânte și victorioase în același timp. Un suflet la granița aproape imperceptibilă dintre lumină și întuneric. Este povestea Sarei, din noua carte semnată de Cristina Lincu. Este povestea fiecăruia dintre noi. Este episodul care se repetă de atâtea ori pe parcursul vieții, nu doar firul narativ dintr-o carte de pe un raft învechit de timp: siguranța oferită inimii în momente de restriște, scutul protector transformat într-o realitate paralelă de mintea umană, acceptarea și renașterea sufletului.

Sara luptă pentru iubirea ei, chiar și atunci când fundația se transformă din ruine într-un concept impalpabil. Chiar și când realitatea nu îi mai oferă scopul și mijloacele pentru a lupta.

Fragment

“Sunt păcătoasă, dar nu în sensul pe care religia îl conferă acestui concept. (În treacăt fie vorba, nu aș confunda religia cu credința.)
Sunt păcătoasă pentru toate pe care le-am făcut împotriva mea, pentru toate răzbunările, pentru toții demonii crescuți cu bună știință, pentru vini imaginare asumate aiurea, pentru devierea de la propria menire. Am păcătuit împotriva divinității din mine, împotriva bucuriei. Împotriva iubirii, atunci când i-am acordat morții – de fapt, o transformare – importanță capitală, i-am pus stea în frunte și am cocoțat-o în capul Creației.
Sunt păcătoasă pentru furie și neputință, pentru răzbunări și auto-sabotări. Pentru fiecare gând, act, gest îndreptat de mine împotrivă-mi. Cu alte cuvinte, împotriva fărâmii de divinitate ce-mi ține la un loc oasele, nervii, sângele și sufletul.”


Data aparitie 2020
ISBN 978-606-900-852-2
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 379
Tip coperta Necartonat
Autor

Cristina Lincu

Numar pagini 379
0 Cristina Lincu

Produse similare

Scroll