Etapele istorice ale devenirii umanita&539;ii sunt inso&539;ite de tipare lingvistice distincte care masoara dimensiunile &537;i consisten&539;a culturii unei comunita&539;i la un moment dat Cuvantul oglinda prefacerilor societa&539;ii umane inregistreaza orientarile indeletnicirile tehnicile instrumentele folosite in acest proces constant de innoireAbordarea lingvistica a acestor prefaceri pe care o propunem se adreseaza cititorului interesat atat de patrunderea

Limbaje aplicate in cultura de limba engleza

de Violeta Negrea

Cod produs: 0000232868

Editura: Prouniversitaria

Data aparitie: 2022

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-26-1476-8

Numar de pagini: 180

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Etapele istorice ale devenirii umanitații sunt insoțite de tipare lingvistice distincte care masoara dimensiunile și consistența culturii unei comunitați, la un moment dat. Cuvantul, oglinda prefacerilor societații umane, inregistreaza orientarile, indeletnicirile, tehnicile, instrumentele folosite in acest proces constant de innoire.

Abordarea lingvistica a acestor prefaceri pe care o propunem se adreseaza cititorului interesat atat de patrunderea complexitații mecanismelor evolutive ale culturii, cat și de dezvoltarea competențelor de studiu lingvistic aplicat.

Cartea este destinata profesorilor de limbaje specifice și studenților lor, dar și celor atrași de perspectiva studiului interdisciplinar al limbii engleze.


Data aparitie 2022
Editie Editia I
ISBN 978-606-26-1476-8
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 180
Tip coperta Necartonat
Autor

Violeta Negrea

Numar pagini 180
Scroll