Pentru Baieti FeteVarsta 4 - 5 ani 5 - 7 ani 7 - 10 aniBrand PlastelinoHei amice Eu sunt o maimutica si am mare nevoie de ajutorul tau Trebuie sa recunosc e numai vina mea ca am ajuns in situatia asta am fost lacoma si am mancat o groaza de banane dar am fost lenesa si nu

Maimutica la dentist NOR0996

Cod produs: 0000153846

Brand: Plastelino

Colectie: Plastelino

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
  • Pentru Baieti, Fete
  • Varsta 4 - 5 ani, 5 - 7 ani, 7 - 10 ani
  • Brand Plastelino

Hei amice! Eu sunt o maimutica si am mare nevoie de ajutorul tau! Trebuie sa recunosc, e numai vina mea ca am ajuns in situatia asta: am fost lacoma si am mancat o groaza de banane, dar am fost lenesa si nu m-am spalat pe dinti! Iar acum am ramas fara ei!

Am nevoie de un dentist priceput si cred ca numai tu ma poti salva. Pregateste-ti instrumentele, imaginatia si indemanarea si modeleaza o dantura nou-nouta pentru mine! te voi rasplati cu multa distractie.

Setul contine:

  • 1 x Cap maimutica articulat format din doua piese
  • 1 x Tavita compartimentata cu forme de modelat
  • 5 x Instrumente stomatologice
  • 1 x Plastilina rosie (57 g)
  • 1 x Plastilina gri (57 g)
  • 1 x Plastilina alba (57 g)

 

Asamblarea capului: Capul maimutei este format din doua piese (maxilarul si capul). Pentru a le asambla, inchideti gura maimutei, tineti capul deasupra maxilarului si aliniati piciorusele de sub gura maimutei cu locasurile din maxilar. Impingeti capul maimutei in jos pana cand se fixeaza pe maxilar. Acum maimuta este pregatita pentru vizita la dentist!

Acum poate sa incepa joaca: Puneti tavita compartimentata pe masa si asezati capul maimutei in locasul special din partea de sus a acesteia, cu gura larg deschisa. Luati cantitati mici de plastilina si introduceti-le in formele speciale din tavita pentru a modela dinti, masele si accesorii. Aranjati dintii modelati in alveolele din gura maimutei, atat sus, cat si jos. Nu uitati sa modelati si limba maimutei si sa folositi instrumentele stomatologice!

Varsta recomandata: +3 ani

Avertisment: Nerecomandat copiilor cu varsta sub 3 ani. Contine piese mici care pot fi inghitite. Nu lasati pungi din plastic la indemana copiilor mici - pericol de asfixiere.

Atentie: Contine amidon, care poate provoca reactii alergice. Produsul nu este destinat ingerarii.

  • Observatii:Pentru ca plastilina sa-si pastreze consistenta, puneti-o in recipientul sau dupa utilizare. Depozitati plastilina intr-un loc racoros. Nu udati plastilina. Daca este necesar, adaugati cate o picatura de apa pentru a reda plastilinei elasticitatea. Culorile si detaliile de design pot varia. Indepartati toate elementele de ambalaj inainte de a oferi jucaria copilului. Va rugam sa pastrati ambalajul si toate informatiile in legatura cu acest produs pentru referinte ulterioare.

    Nota: Freza functioneaza cu 1 baterie AA 1.5V (nu este inclusa)


Colectie Plastelino
0 Plastelino

Produse similare

Scroll