Manualul de EDUCATIE SOCIALA realizat de Editura SIGMA are un continut integrator determinat Astfel se creeaza posibilitatea realizarii unor experiente de viata inedite potrivite particularitatilor cognitive si afectiv motivationale ale elevilorUnitatile tematice si modul de formulare a sarcinilor de lucru fac apel la exersarea cunostintelor dobandite in contextul formal al cadrului educational scolar precum si la contexte non-formale din viata

Manual educatie sociala clasa a V a editia 2017

de Andreea Ciocâlteu, Robert Florea, Cristina Gunea, Madalina Radu, Aurelia Stanculescu

Cod produs: 0000171220

Editura: Sigma SRL

Data aparitie: 2017

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-727-230-7

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Manualul de EDUCATIE SOCIALA realizat de Editura SIGMA are un continut integrator, determinat. Astfel, se creeaza posibilitatea realizarii unor experiente de viata inedite, potrivite particularitatilor cognitive si afectiv motivationale ale elevilor.

Unitatile tematice si modul de formulare a sarcinilor de lucru fac apel la exersarea cunostintelor dobandite in contextul formal al cadrului educational scolar, precum si la contexte non-formale, din viata extrascolara.

Sarcinile de lucru asigura contextul pentru participarea activa, individuala sau in grup, care sa permita exprimarea libera a ideilor si stimularea creativitatii, spiritului estetic si a dezvoltarii comportamentului de grija fata de natura. De asemenea, libertatea de a alege si flexibilitatea continutului ii determina pe elevi sa nu resimta sarcinile de lucru ca fiind impovaratoare sau stresante.

In concluzie, manualul propune un demers didactic ce sustine constructia constienta, participativa a invatarii, un parcurs didactic ponderat si flexibil, care face ca efortul elevilor sa fie echilibrat, pe masura particularitatilor individuale ale fiecaruia.

Data aparitie 2017
Editie Editia I
ISBN 978-606-727-230-7
Loc aparitie Bucuresti
Autor

Andreea Ciocâlteu, Robert Florea, Cristina Gunea, Madalina Radu, Aurelia Stanculescu

Scroll