LIMBA MODERN&258; GERMAN&258; CLASA A IV-A se adreseaz&259; elevilor afla&539;i în al patrulea an de studiu al limbii germane propunându-le descoperirea universului germanofon într-un mod amuzantPaul Lin Ali Max Claudia &537;i Willy personajele manualului îi înso&355;esc pe elevii clasei a IV-a pe parcursul a 6 unit&259;&355;i care cuprind activit&259;&355;i interactive ce corespund celor 4 competen&355;e

Manual germana clasa a IV a

Cod produs: 0000226714

ISBN: 978-606-8773-30-8

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

LIMBA MODERNĂ GERMANĂ CLASA A IV-A se adresează elevilor aflați în al patrulea an de studiu al limbii germane, propunându-le descoperirea universului germanofon într-un mod amuzant.

Paul, Lin, Ali, Max, Claudia și Willy personajele manualului, îi însoţesc pe elevii clasei a IV-a pe parcursul a 6 unităţi, care cuprind activităţi interactive ce corespund celor 4 competenţe din Programa şcolară pentru clasa a IV-a, dar şi din CECRL: receptare de mesaje orale simple, receptare de mesaje scrise simple, redactare de mesaje simple dar şi exprimarea orală în situaţii de comunicare uzuală.

Acestor activităţi li se adaugă o pagină de Joc și o pagină Fit im …, pagină destinată consolidării celor patru competențe generale.

La finalul fiecărei unităţi elevii clasei a IV-a vor descoperi două pagini de cultură generală care pot cuprinde și realizarea unui proiect pe tema unității.

Manualul conține trei recapitulări curente și una finală, trei sărbători specifice culturii și civilizației germane precum și un joc recapitulativ.

Paginile manualului sunt frumos ilustrate; imaginile, atent alese, corespund temelor universului copilăriei, făcând manualul deosebit de atractiv.

Varianta digitală a manualului dispune de activităţi multimedia de învăţare de tip static, animat și interactiv, care aduc un plus variantei tipărite, prin imagine, sunet și mişcare.


ISBN 978-606-8773-30-8
Scroll