Limba modern&259; Englez&259; clasa a III-a se adreseaz&259; elevilor afla&539;i în al treilea an de studiu al limbii engleze propunându-le descoperirea universului anglo-saxon prin intermediul unor cunoscute &537;i îndr&259;gite pove&537;tiPersonaje precum Robin Hood Împ&259;ratul cu ale lui haine noi sau simpaticii mini dinozauri îi poart&259; pe elevi în lumi

Manual limba engleza clasa a III a (editia 2021)

de Mariagrazia Bertarini , Martha Tuber

Cod produs: 0000226689

ISBN: 978-606-8773-33-9

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Limba modernă Engleză clasa a III-a se adresează elevilor aflați în al treilea an de studiu al limbii engleze, propunându-le descoperirea universului anglo-saxon prin intermediul unor cunoscute și îndrăgite povești.

Personaje precum Robin HoodÎmpăratul cu ale lui haine noi, sau simpaticii mini dinozauri, îi poartă pe elevi în lumi fantastice, pe parcursul a 6 unități. La acestea se adaugă 6 structuri CLIL (Content and Language Integrated Learning) și 6 structuri numite Living English, unde elevii plonjează într-un spațiu unde se confruntă cu dificultăți comune ale limbii engleze vorbite, în contexte extrem de interesante și utile pentru ei. Manualul pune la dispoziție de asemenea patru recapitulări (trei recapitulări la fiecare două capitole și una finală la sfârșitul manualului).

Fiecare unitate cuprinde 2 pagini de introducere prin intermediul unei povești a unor noțiuni noi de vocabular și de gramatică. Urmează 6 pagini de exerciții complexe care verifică înțelegerea textului citit și audiat. Cele două pagini de CLIL oferă oportunitatea implicării elevilor în proiecte, prin activități aplicate, cu informații interesante din varii domenii legate de tema capitolului. Acesta din urmă se încheie cu 2 pagini de Living english, unde elevii intră în contact cu limba engleză vorbită in situații reale, care explorează spații de cultură și civilizație universală și anglo-saxonă.

Toate materialele corespund celor 4 competențe din Programa școlară pentru clasa a III-a, dar și din CECRL: receptare de mesaje orale simple, receptare de mesaje scrise simple, redactare de mesaje simple, dar și exprimarea orală în situații de comunicare uzuală.

Paginile manualului sunt ilustrate într-un mod atractiv. Imaginile, atent alese, corespund unor teme ale universului copilului, făcând manualul extrem de plăcut.

Varianta digitală a manualului dispune de activități multimedia de învățare de tip static, animat și interactiv, care aduc un plus variantei tipărite, prin imagine, sunet și mișcare.


ISBN 978-606-8773-33-9
Autor

Mariagrazia Bertarini , Martha Tuber

Scroll