Mar decorativ lila cu 10 LEDO decoratiune eleganta speciala pentru un interior deosebit care confera o atmosfera unica prin cele 10 LED care ilumineaza interiorul marului Perioada iluminarii poate fi prestabilita cu ajutorului butonului timer de la baza decoratiunii Codita marului este de culoare auriu usor lucios Pentru dormitor sau living decoratiunea mar cu LED-uri atrage discret privirea prin magia luminii difuze pe care o emanaTraditia crestina straveche

Mar decorativ lila cu 10 leduri 11x12 cm W10035238

Cod produs: 0000246252

Brand: Wurm

Colectie: Wurm

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Mar decorativ lila cu 10 LED

O decoratiune eleganta, speciala, pentru un interior deosebit, care confera o atmosfera unica prin cele 10 LED care ilumineaza interiorul marului. Perioada iluminarii poate fi prestabilita cu ajutorului butonului timer de la baza decoratiunii. Codita marului este de culoare auriu, usor lucios. Pentru dormitor sau living, decoratiunea mar cu LED-uri atrage discret privirea prin magia luminii difuze pe care o emana.

Traditia crestina straveche utiliza marul pentru a impodobi bradul in perioada Craciunului. La vremea aceea, bradul mai era impodobit cu hartie, lumanari, fructe si nuci. Aceasta traditie a fost inlocuita astazi de globurile rosii, verzi, galbene, ce pastreaza la baza forma sferica a marului de odinioara.

  • Decoratiune eleganta de interior
  • Dimensiune: 11x12x12 cm
  • Greutate: 430 g
  • Material: sticla
  • Culoare: lila
  • Iluminare interioara cu 10 LED alimentate cu 2 baterii tip AAA (bateriile nu sunt incluse)

Colectie Wurm
Scroll