Alina o tân&259;r&259; idealist&259; cu aspira&539;ii artistice ajunge în China anului 2000 Se îndr&259;goste&537;te de Marat de&537;i inima sa îi era promis&259; altcuiva Captiv&259; între ceea ce simte pentru Marat &537;i moralitate Alina alege calea ra&539;iunii &537;i se întoarce în &539;ar&259; Dar timpul nu te ajut&259; întotdeauna s&259; ui&539;i ci poate s&259; multiplice dorul &537;i

Marat

de Natasa Alina Culea

Cod produs: 0000220340

Editura: Bookzone.ro

Data aparitie: 2021

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-9708-14-3

Numar de pagini: 270

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Alina, o tânără idealistă cu aspirații artistice, ajunge în China anului 2000. Se îndrăgostește de Marat, deși inima sa îi era promisă altcuiva. Captivă între ceea ce simte pentru Marat și moralitate, Alina alege calea rațiunii și se întoarce în țară. Dar timpul nu te ajută întotdeauna să uiți, ci poate să multiplice dorul și dorințele înflăcărate. Urmărită de propria sa obsesie și de iluzia lui Marat, începe o căutare a spiritului liber și a iubirii căreia nu i s-a dat o șansă la timp. Dar reușește oare Alina să găsească ceea ce caută sufletul său de atât de mult timp sau este sortită unei vieți rătăcite?

Comandă acum povestea care te va purta într-o lume în care singurele reguli sunt cele ale sufletelor descătușate și ale iubirii ascunse în diferite colțuri ale lumii!

 

Recenzii

 

O poveste tulburătoare despre alegerile inimii

„O fată. O călătorie în China. O poveste tulburătoare despre alegerile inimii.” – Lina Moacă (scriitoare) despre „Marat”

 

O călătorie pe tărâmul iubirii, a celei mai pure, profunde, emoționante și dăinuitoare iubiri

„Și ce călătorie frumoasă și palpitantă ne oferă Natașa Alina Culea prin cartea ei! O călătorie pe tărâmul iubirii, a celei mai pure, profunde, emoționante și dăinuitoare iubiri din câte s-au scris până acum. Povestea de dragoste dintre Alina și Marat este una la un miliard și cei care au parte de ea sunt cei mai fericiți, dar și cei mai triști oameni de pe planetă. Sunt oameni sensibili, puri, capabili de cele mai profunde sentimente, care înțeleg importanța iubirii și nu cunosc jumătățile de măsură nici în dragoste, nici în suferință, fragili, dar și puternici, capabili de sacrificiul suprem. Sunt acei oameni precum scriitoarea Alina și personajul cu același nume, care au cunoscut iubirea la cel mai înalt nivel și nu doresc mai puțin de atât, ci vor întregul pachet de emoții, trăiri și extaz, acele persoane care vor să vindece prin cuvinte și emoții.” – Ioana despre „Marat”

 

Recomand cu inima deschisă acest roman excepțional

„Cred că faptul că este o scriitură românească m-a influențat puțin, deoarece mi se pare că, deși tind să cred că traducerile sunt foarte bune, altceva este când citești cuvintele exact cum au fost scrise ele. Acest lucru mi-a permis să pătrund în frumusețea frazelor pe care Natașa Alina Culea le relatează cu atâta eleganță și pasiune, ba chiar m-a făcut să apreciez mai mult scriitorii români. Am râs, am suferit și am zâmbit alături de personaje, drept pentru care mă consider o cititoare mulțumită din toate punctele de vedere. Recomand cu inima deschisă acest roman excepțional, în special datorită senzualității cu care este scris, dar și datorită poveștii care te va ține cu sufletul la gură.” – Gânduri despre cărți despre „Marat”

 

Despre autoare

 

Natașa Alina Culea este o scriitoare româncă de origine ucraineană, născută la Tulcea. Aceasta este cunoscută pentru poveștile sale atemporale, pentru amintirile care le lasă în urmă orice carte a sa, fie ele dulci-amărui sau înduioșătoare. Natașa Alina Culea este responsabilă pentru lecturi ce fac cititorii să trăiască emoții puternice alături de personaje, pentru povești ce captivează prin inocență și senzualitate, pentru un stil ce frapează prin veridicitate și realism și nu se dezice niciodată de simplitate, frumusețe și eleganță. Din 2014, autoarea a publicat șase romane, vândute inițial în mii de exemplare în România și Moldova. În prezent, cărțile sale sunt traduse în mai multe limbi (engleză, franceză, spaniolă).


Data aparitie 2021
Editie Editia I
ISBN 978-606-9708-14-3
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 270
Autor

Natasa Alina Culea

Numar pagini 270
Scroll