Macheta Star Maserati Levante 124 Macheta auto la scara 124 copiaza pana in cel mai mic detaliu modelul originalSe pot deschide usile Masina se livreaza in cutie proprie de carton ce prezinta o fereastra din plastic transparent Macheta este ideala atat pentru cei mici care isi pot imagina propriul orasel cat si pentru cei care au ca hobby colectionarea de masini in miniatura   AVERTISMENT Nerecomandat

Masina 1:24 star Maseratti levante 21081

Cod produs: 0000197927

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Macheta Star Maserati Levante, 1:24
 
Macheta auto la scara 1:24 copiaza pana in cel mai mic detaliu modelul original.

Se pot deschide usile. Masina se livreaza in cutie proprie de carton ce prezinta o fereastra din plastic transparent. Macheta este ideala atat pentru cei mici care isi pot imagina propriul orasel cat si pentru cei care au ca hobby colectionarea de masini in miniatura.   

AVERTISMENT!!! Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Produsul poate contine piese mici ce pot fi inghitite. Nu lasati ambalajul produsului la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da jucaria copilului.  Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se foloseste produsul. Pastrati instructiunile si factura pentru referinte ulterioare. Feriti produsul de foc, temperaturi ridicate si umiditate.

Scroll