Copilul dumneavoastra se poate juca in voie cu masina cu telecomanda Mercedes Benz SLS scara 1 la 14 oferita de brandul international RastarNicio cursa nu este imposibil de castigat cu acesta masinuta replica oficiala cu licenta a modelului original construita cu mare atentie la detalii Masinuta are proportiile ideale pentru momente pline de distractie si amuzament avand dimensiunile in centimetri dupa cum urmeaza  346139122Masinuta functioneaza pe frecventa de

Masina Cu Telecomanda Mercedes-Benz Sls Rosu Scara 1 La 14 Ras47600_Rosu

Cod produs: 0000230931

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Copilul dumneavoastra se poate juca in voie cu masina cu telecomanda Mercedes Benz SLS, scara 1 la 14, oferita de brandul international Rastar.

Nicio cursa nu este imposibil de castigat cu acesta masinuta, replica oficiala cu licenta a modelului original, construita cu mare atentie la detalii. Masinuta are proportiile ideale pentru momente pline de distractie si amuzament, avand dimensiunile in centimetri dupa cum urmeaza : 34.6*13.9*12.2.

Masinuta functioneaza pe frecventa de 2.4G.Alimentarea se face astfel : pentru masinuta sunt necesare 5 baterii tip AA , iar pentru telecomanda 2 tip AA.Masinuta se poate deplasa in toate directiile : inainte, inapoi, stanga sau dreapta. Masina cu telecomanda Mercedes Benz SLS, scara 1 la 14, poate rula cu o viteza aproximativa de 10km/h, are tractiune 2WD, anvelope de cauciuc, posibilitate de reglaj a directiei direct pe sasiu si o raza de actiune a telecomenzii de circa 20 de metri.Acesta masinuta are si o functie suplimentara care face ca farurile si stopurile masinutei sa lumineze.


Scroll