Masina de pompieri cu lumini si sunete este un set ce contine o masina de pompieri in miniatura preluand si detaliile cele mai mici ale modelului real intrucat dispune si de lumini si de sunetele specifice Setul incurajeaza creativitatea si gandirea prin invatarea elementelor de care dispune de la sunetele si pana la luminitele masinii facand din aceasta un model foarte realist Astfel poti sa te indrepti rapid spre situatia de urgenta pentru a salva oamenii

Masini de pompieri cu lumini si sunete 1373616

Cod produs: 0000185001

Colectie: Halsall Toys Hong Kong Ltd

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Masina de pompieri cu lumini si sunete este un set ce contine o masina de pompieri in miniatura, preluand si detaliile cele mai mici ale modelului real intrucat dispune si de lumini, si de sunetele specifice! Setul incurajeaza creativitatea si gandirea prin invatarea elementelor de care dispune, de la sunetele si pana la luminitele masinii, facand din aceasta un model foarte realist! Astfel, poti sa te indrepti rapid spre situatia de urgenta pentru a salva oamenii din momente neprevazute si grave!
 
Jucaria ii va ajuta pe cei mici sa isi dezvolte imaginatia, rabdarea, creativitatea si sa creeze propriile reguli de joc.
 
Masina de pompieri cu lumini si sunete se aseamana cu cele reale si este fabricata din materiale sigure.
 
Jucaria este recomandata copiilor peste 3 ani.

Colectie Halsall Toys Hong Kong Ltd
Scroll