Matematica Masuri si greutati 8 ani - Caiet de activitati editura PrutActivitatile variate si amuzante cuprinse in acest caiet il vor ajuta pe copilul dumneavoastra sa stapaneasca notiunile de greutate distanta viteza si sa deprinda cum se masoara acestea Il vor familiariza cu calendarul cu orele si minutele cu temperatura si monedele intr-un mod placut si distractiv Acest caiet indispensabil il va ajuta pe copil sa dobandeasca noi cunostinte in

Matematica, masuri si greutati. Caiet de activitati

de Jacques Thomas Bilstein

Cod produs: 0000189045

Editura: Prut

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-761-015-4

Numar de pagini: 24

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Matematica. Masuri si greutati 8 ani+ - Caiet de activitati, editura Prut:Activitatile variate si amuzante, cuprinse in acest caiet, il vor ajuta pe copilul dumneavoastra sa stapaneasca notiunile de greutate, distanta, viteza si sa deprinda cum se masoara acestea! Il vor familiariza cu calendarul, cu orele si minutele, cu temperatura si monedele, intr-un mod placut si distractiv. 

Acest caiet indispensabil il va ajuta pe copil sa dobandeasca noi cunostinte in timp ce se distreaza si rezolva exercitiile, dezvoltandu-i gandirea si abilitatile de invatare.


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-761-015-4
Numar de pagini 24
Tip coperta Necartonat
Autor

Jacques Thomas Bilstein

Numar pagini 24
Scroll