Maus este prima banda desenata care a primit un Premiu Pulitzer 1992Maus Povestea unui supravietuitor de Art Spiegelman este pe buna dreptate si din capul locului o carte fara precedent Un roman grafic complex aparut in doua volume la care autorul a lucrat in total treisprezece aniVolumul este structurat pe doua planuri pe de o parte unul real care prezinta relatia dintre tata Vladek si fiu Art; iar pe de alta parte planul povestii

Maus

de Spiegelman Art

Cod produs: 0000202773

Data aparitie: 2020

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-710-402-8

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Maus este prima banda desenata care a primit un Premiu Pulitzer (1992).

Maus. Povestea unui supravietuitor de Art Spiegelman este, pe buna dreptate si din capul locului, o carte fara precedent. Un roman grafic complex, aparut in doua volume, la care autorul a lucrat in total treisprezece ani.

Volumul este structurat pe doua planuri: pe de o parte, unul real, care prezinta relatia dintre tata (Vladek) si fiu (Art); iar, pe de alta parte, planul povestii relatate de Vladek. Curios este ca Spiegelman isi scrie si-si deseneaza romanul in fata cititorului, dandu-i astfel un aspect metabiografic.

Este povestea vietii lui Vladek, tatal autorului, evreu polonez care traieste ororile Holocaustului si ajunge, impreuna cu sotia sa Anja, in cel mai cumplit loc: Auschwitz. Detaliile povestirii, dublate de cele ale desenelor, sunt de-a dreptul impresionante.


Data aparitie 2020
Editie Editia I
ISBN 978-606-710-402-8
Loc aparitie Bucuresti
Tip coperta Necartonat
Autor

Spiegelman Art

Scroll