Hasso von Manteuffel s-a nascut la data de 14 ianuarie 1897 in Potsdam Era al treilea din cei cinci copii ai capitanului Eccard von Manteuffel Familia sa era o veche familie de soldati care in istoria Germaniei a dat multi generali La randul sau Hasso ajunge general in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial comandand Armata 5 PanzerGeneralul de Panzertruppe Hasso Eccard von Manteuffel care a murit in anul 1978 a fost unul dintre acei ofiteri de cavalerie

Memorii de razboi

de Hasso von Manteuffel

Cod produs: 0000194319

Editura: Miidecarti

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-9049-13-6

Numar de pagini: 220

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Hasso von Manteuffel s-a nascut la data de 14 ianuarie 1897 in Potsdam. Era al treilea din cei cinci copii ai capitanului Eccard von Manteuffel. Familia sa era o veche familie de soldati, care in istoria Germaniei a dat multi generali. La randul sau, Hasso, ajunge general in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, comandand Armata 5 Panzer.

Generalul de Panzertruppe Hasso Eccard von Manteuffel, care a murit in anul 1978, a fost unul dintre acei ofiteri de cavalerie care a inteles sa transmita spiritul cavaleriei de a forta inaintarea noii Panzerwaffe. Faptul ca acesta a fost in plus un comandant de trupe neconventional, al carui cea mai inalta porunca era sa fie mereu acolo unde era varful de atac al trupelor sale, l-a facut sa urce intr-un timp scurt de la rangul de comandant de batalion la cel de comandant de regiment.

 

Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-9049-13-6
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 220
Tip coperta Necartonat
Autor

Hasso von Manteuffel

Numar pagini 220
Scroll