Macheta auto MERCEDES-BENZ 230G Papa Mobil de la Bburago ce copiaza pana in cel mai mic detaliu modelul original este alegerea ideala pentru toti baietii care adora masinutele si sa se joace cu ele Modelul MERCEDES-BENZ 230G Papa Mobil este masina oficiala construita pentru si folosita de catre Papa Au fost construite doua modele de Papamobil de catre firma germana producatoare de autovehicule de lux - Mercedes-Benz Unul dintre cele

Mercedes benz 230g papa mobil 1:43 31018

Cod produs: 0000177774

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Macheta auto MERCEDES-BENZ 230G Papa Mobil de la Bburago ce copiaza pana in cel mai mic detaliu modelul original este alegerea ideala pentru toti baietii care adora masinutele si sa se joace cu ele. Modelul MERCEDES-BENZ 230G Papa Mobil este masina oficiala construita pentru si folosita de catre Papa. Au fost construite doua modele de Papamobil de catre firma germana producatoare de autovehicule de lux - Mercedes-Benz. Unul dintre cele doua modele este scos din circulatie si este expus la muzeul Mercedes-Benz din Stuttgart. Acest model este unul cu adevarat special si necesar in colectiile tuturor! Sistemul de directie este functional. Se pot deschide usile, capota motorului si/sau portbagajul - in functie de model. Masina se livreaza in cutie proprie de carton ce prezinta o fereastra din plastic transparent. Macheta este ideala atat pentru cei mici care isi pot imagina propriul orasel cat si pentru cei care au ca hobby colectionarea de masini in miniatura. 

 

Scara: 1:43.

 

AVERTISMENT! Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Produsul poate contine piese mici ce pot fi inghitite. Nu lasati ambalajul produsului la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da jucaria copilului. Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se foloseste produsul. Pastrati instructiunile si factura pentru referinte ulterioare.Feriti produsul de foc, temperaturi ridicate si umiditate.


Scroll