Decriptari partiale ale textelor criptateMesajele strabunilor galactici continua ei vor reveni curand printre noi - decriptari partiale ale textelor criptate    Eu nu sunt decat un canal prin care aceste informatii ce va vor pregati constiintele curg catre voi Ele provin de la strabunii nostri galactici care vor reveni foarte curand printre noi pentru a ne ajuta sa depasim impasul in care se afla planeta in prezent impiedicand totodata degradarea

Mesajele strabunilor galactici continua, ei vor reveni curand printre noi

de Io Secmus

Cod produs: 0000214539

Editura: Lumina Tipo

Data aparitie: 2021

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-93995-0-7

Numar de pagini: 188

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Decriptari partiale ale textelor criptate

Mesajele strabunilor galactici continua, ei vor reveni curand printre noi - decriptari partiale ale textelor criptate
    

Eu nu sunt decat un canal prin care aceste informatii ce va vor pregati constiintele curg catre voi. Ele provin de la strabunii nostri galactici, care vor reveni foarte curand printre noi, pentru a ne ajuta sa depasim impasul in care se afla planeta in prezent, impiedicand totodata degradarea genomului uman. Nu va trece mult si toate aceste informatii care au inceput sa devina realitate vor fi confirmate in totalitate.

Dovezile se afla conservate de mii de ani pe planeta, trebuie doar sa asteptam momentul potrivit descoperiri lor. Acest lucru se va intampla numai dupa o pregatire prealabila si treptata a omenirii pentru acest impact. Lectura acestei carti va va deschide o noua perspectiva catre eul vostru superior si catre desfasurarea vieti pe aceasta planeta in mileniile ce vor urma. Va doresc ca fiecare dintre dumneavoastra sa-si gaseasca calea catre lumina si adevar, prin iubire si pace sufleteasca.


Data aparitie 2021
Editie Editia I
ISBN 978-606-93995-0-7
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 188
Tip coperta Necartonat
Autor

Io Secmus

Numar pagini 188
Scroll