Cred c&259; to&539;i oamenii &537;i-ar dori s&259; foloseasc&259; pastila numit&259; NZT îns&259; f&259;r&259; s&259; sufere din cauza efectelor ei secundareDac&259; nu ai v&259;zut filmul „Limitless” „F&259;r&259; limite” î&539;i spun acum pe scurt aici ideea cea mai important&259; a luiÎn filmul „Limitless” sunt prezentate efectele unui drog sintetic numit NZT Dac&259; cineva înghite o

Metoda celor cinci costume

de Claudiu Neacsu

Cod produs: 0000199479

Data aparitie: 2019

ISBN: 978-606-049-102-6

Numar de pagini: 242

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Cred că toți oamenii și-ar dori să folosească pastila numită NZT, însă fără să sufere din cauza efectelor ei secundare.

Dacă nu ai văzut filmul „Limitless” („Fără limite”), îți spun acum pe scurt aici ideea cea mai importantă a lui.

În filmul „Limitless” sunt prezentate efectele unui drog sintetic numit NZT. Dacă cineva înghite o pastilă NZT, timp de 12 ore are o memorie fenomenală (își amintește cu precizie microscopică orice fel de detaliu dorește, adică își amintește la milimetru tot ceea ce a citit, a văzut, a auzit, a simțit, a mirosit, a gustat sau a trăit în întreaga lui viață), are o inteligență la nivel de super-geniu, creativitate uriașă, capacitate de a rezolva ultra-rapid orice fel de probleme.

Altfel spus, cine înghite NZT poate memora ultra-accelerat și pentru totdeauna orice fel de informații, poate învăța fulgerător orice limbă străină, poate deveni instant un matematician strălucit, poate învăța și practica imediat întreaga știință medicală, poate rezolva pe loc orice fel de situații sau probleme, chiar și cele aparent imposibil de rezolvat. Mai pe scurt spus, chiar și un om foarte prost devine super-geniu după ce înghite o pastilă de NZT.

Însă acest efect durează 12 ore. Pentru continuarea lui timp de alte 12 ore, este necesară înghițirea altei pastile de NZT.

Aceasta este partea frumoasă a NZT-ului. Există și o parte foarte urâtă, la fel ca la oricare drog: efectele secundare. Cine devine victima efectelor secundare ale NZT-ului ajunge într-o stare de degradare fizică și psihică așa de rea, încât își dorește să nu fi consumat niciodată NZT.

Desigur, NZT-ul nu există în realitate. Este doar imaginație și ideea foarte interesantă a unui film.

Totuși, ideea din filmul „Limitless” are o bază științifică. În film, NZT-ul nu făcea altceva decât să accelereze formarea conexiunilor dintre neuronii din creier. În esență, cu cât neuronii realizează între ei conexiuni mai multe și în timp mai scurt, cu atât memoria și inteligența se măresc. NZT-ul NU creștea numărul de neuroni din creier, ci îi punea mult mai bine la treabă pe neuronii care deja existau în creier.

METODA CELOR CINCI COSTUME se aseamănă cu NZT-ul din filmul „Limitless”. Desigur, efectele ei nu sunt exact ca cele ale NZT-ului. Însă în mod clar ea îi ajută pe cei care o folosesc. Și NU are efecte secundare neplăcute.

Cei care vor utiliza METODA CELOR CINCI COSTUME vor putea memora mult mai bine și mai ușor diverse texte pentru examene, vor putea înțelege perfect ceea ce învață și chiar își vor dezvolta creativitatea.

METODA CELOR CINCI COSTUME m-a ajutat mai întâi pe mine.

Am absolvit Facultatea de Ştiinţe Politice şi Administrative a Universităţii „Petre Andrei” din Iași, în anul 2004. În timpul facultății am conceput METODA CELOR CINCI COSTUME.

Iată ce am reușit să fac prin aplicarea acestei metode:

– Nu am avut nicio restanță, în niciun an de studii.

– La examene mergeam cu mâinile în buzunare, fără fițuici, fără cursuri sau foi pe care să-mi arunc ochii. Nu am copiat niciodată. Toată materia pentru examene am memorat-o, iar la examene am redat-o numai din memorie.


Data aparitie 2019
ISBN 978-606-049-102-6
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 242
Tip coperta Necartonat
Autor

Claudiu Neacsu

Numar pagini 242
Scroll