Aceasta carte prezinta informatii importante din domeniul metodelor si terapiilor complementare pentru toti cei care doresc sa-si mentina o sanatate durabila sa lupta sa o redobandeasca Terapiile complementare sunt o parte a medicinii alternative care insoteste medicina alopata conventionala in scopul cresterii eficientei tratamentelorDaca in cazul bolilor acute cel mai adesea oamenii apeleaza la medicina conventionala in cazul bolilor cronice si a cancerului multe persoane

Metode si terapii complementare pentru prevenirea si tratarea bolilor cronice si a cancelului volumul I

de Angela Mayer

Cod produs: 0000213103

Editura: Ram

Data aparitie: 2020

Editie: Editia I

ISBN: 978-973-7726-41-4

Numar de pagini: 280

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Aceasta carte prezinta informatii importante din domeniul metodelor si terapiilor complementare, pentru toti cei care doresc sa-si mentina o sanatate durabila sa lupta sa o redobandeasca. Terapiile complementare sunt o parte a medicinii alternative, care insoteste medicina alopata, conventionala, in scopul cresterii eficientei tratamentelor.

Daca in cazul bolilor acute cel mai adesea oamenii apeleaza la medicina conventionala, in cazul bolilor cronice si a cancerului multe persoane apeleaza cu mult succes si la terapiile complementare. Cu ajutorul lor se scurteaza timpul de vindecare, se elimina riscul de recidiva si se reechilibreaza corpul, mintea si sufletul.

Un studiu al Societatii Europene de Oncologie spune ca aproximativ 40% dintre pacientii cu cancer in remisie au utilizat terapii complementare in asociere cu tratamentele medicale clasice.


Data aparitie 2020
Editie Editia I
ISBN 978-973-7726-41-4
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 280
Tip coperta Necartonat
Autor

Angela Mayer

Numar pagini 280
Scroll