Origama este arta de a-ti transforma camera intr-o lume noua si surprinzatoare populata de figurine delicate pe care le creezi chiar tu folosind trei instrumente magice hartie logica si imaginatie Pliaza foile de hartie lipeste accesoriile si expune-ti creatiile pe usa perete sau pe ferestreSase animalute caraghioase cauta un loc de joaca Sunt o vulpita o ratusca un iepuras un ursulet o pisicuta si un purcel Creeaza-le si joaca-te cu eleSetul continebr

Micul Artist Origami (Animale) NOR3610

Cod produs: 0000147580

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Origama este arta de a-ti transforma camera intr-o lume noua si surprinzatoare, populata de figurine delicate pe care le creezi chiar tu, folosind trei instrumente magice: hartie, logica si imaginatie! Pliaza foile de hartie, lipeste accesoriile si expune-ti creatiile pe usa, perete sau pe ferestre!

Sase animalute caraghioase cauta un loc de joaca. Sunt o vulpita, o ratusca, un iepuras, un ursulet, o pisicuta si un purcel. Creeaza-le si joaca-te cu ele.

Setul contine:
- 6 coli de hartie (23 x 23 cm);
- instructiuni.
Dimensiuni cutie: 24 x 21 x 3.5 cm;
Varsta recomandata: 3 ani+.

 

Atentie !

Nu lasati ambalajul produsului la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da jucaria copilului. Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se foloseste produsul. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Feriti produsul de foc, temperaturi ridicate si umiditate.

 

Scroll