Priveste-l de aproape Puiul se miscaCopiii pot invata lucruri uimitoare construind alaturi de adulti machete interesante cu animale salbatice pe care le pot studia acum in detaliu Vor fi surprinsi sa vada ca machetele lor isi misca anumite parti ale corpului daca sunt actionate manual Care este animalul tau preferatPune-ti la incercare creativitatea inteligenta si vederea in spatiu asambland animalute vesele si realiste Imbina cu grija piesele creeaza-ti animalul

Mini puzzle 3D cangur NOR1207

Cod produs: 0000133767

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Priveste-l de aproape! Puiul se misca!
Copiii pot invata lucruri uimitoare construind alaturi de adulti machete interesante cu animale salbatice pe care le pot studia acum in detaliu. Vor fi surprinsi sa vada ca machetele lor isi misca anumite parti ale corpului daca sunt actionate manual. Care este animalul tau preferat?

Pune-ti la incercare creativitatea, inteligenta si vederea in spatiu asambland animalute vesele si realiste! Imbina cu grija piesele, creeaza-ti animalul preferat si expune-l in camera ta. Nu uita: fiecare animalut are personalitatea lui si face o miscare unica. Descopera-le pe toate si colectioneaza-le!

Dimensiunile animalutului asamblat: 24 x 12 x 10 cm

Caracteristici:

  • Usor de asamblat
  • Timp de asamblare: 60 minute
  • Nu necesita lipici

Scroll