Ce este mintea Din ce e f&259;cut în realitate sinele Prin ce difer&259; mintea de creier De&537;i con&539;inutul min&539;ii – emo&539;iile gândurile &537;i amintirile – au fost frecvent explicate esen&539;a min&539;ii a fost arareori definit&259; dac&259; s-a încercat vreodat&259; cu adev&259;ratÎn aceast&259; carte celebrul neuropsihiatru Daniel J Siegel un apreciat autor de c&259;r&539;i bestseller New York

Mintea

de Daniel J. Siegel

Cod produs: 0000177459

Data aparitie: 2018

ISBN: 978-606-93990-6-4

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Ce este mintea? Din ce e făcut, în realitate, sinele? Prin ce diferă mintea de creier? Deși conținutul minții – emoțiile, gândurile și amintirile – au fost frecvent explicate, esența minții a fost arareori definită (dacă s-a încercat vreodată cu adevărat).
În această carte, celebrul neuropsihiatru Daniel J. Siegel, un apreciat autor de cărți bestseller New York Times, face uz de rigoarea lui caracteristică și de instruirea interdisciplinară pentru a oferi o definiție a minții care pune în lumină cine, ce, cum, când, unde, ba chiar și de ce suntem așa cum suntem și de ce mintea omului este așa cum este, dar mai ales ce anume poate mintea să devină.
Cartea îl conduce pe cititor într-o călătorie profund personală și științifică spre adâncurile conștiinței, pe tărâmul experienței subiective și în cotloanele procesării informației – descoperind însușirea de auto-organizare a minții, care emerge atât din organismul uman, cât și din relațiile pe care le avem unul cu altul și cu lumea înconjurătoare.
Deși face accesibile și captivante variate științe (de la neurobiologie la fizica cuantică, antropologie și psihologie), această lucrare oferă o perspectivă inedită, ce răspunde unora dintre cele mai persistente întrebări de natură personală și globală – despre identitate, conexiune interumană și cultivarea stării de bine în viețile noastre.
„Daniel Siegel lărgește perspectiva lumii noastre prin această explorare a minții – care deschide și transformă însăși mintea cititorului. Din călătoria prin adâncurile Minții se naște sentimentul irezistibil că suntem conectați cu ceilalți și cu universul.“ – Daniel Goleman

Data aparitie 2018
ISBN 978-606-93990-6-4
Autor

Daniel J. Siegel

Scroll