Minti geniale 2. Verdict: Infractor

de Gordon Korman

Cod produs: 0000214953

Editura: Arthur

Data aparitie: 2021

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-788-848-5

Numar de pagini: 280

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Clonele din proiectul Osiris sunt libere - dar sunt vânate. După ce au scăpat cu mari dificultăți din orașul "perfect" în care s-au născut, Eli, Tori, Amber și Malik se regăsesc în sfârșit în lumea reală și sunt hotărâți să demaște conducătorii din Serenity. O pistă de urmat este s-o găsească pe misterioasa miliardară și fondatoare a proiectului Osiris. 

Ce descoperă va schimba tot și îi va conduce direct în inima experimentului. Ținta lor e să scoată la iveală infractorii ucigași după care au fost clonați - și orice dovadă ce ar convinge lumea din afară să creadă adevărul. Doar că lumea din afară nu este tocmai cum s-au așteptat.

O mișcare greșită i-ar putea trimite înapoi în brațele doctorului Hammerstorm. Și i-ar prinde pe vecie în capcana reprezentată de orășelul Serenity.

 

"Ce anume ne face oameni? Korman nu lasă deloc ca această mare întrebare filozofică să alunece prea departe de conștiința cititorilor." The Center For Children's Books

 

"Un subiect ieșit din comun, răsturnări de situație și personaje antrenante - pe scurt, o serie care merită urmărită." Kirkus Reviews


Data aparitie 2021
Editie Editia I
ISBN 978-606-788-848-5
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 280
Tip coperta Cartonat
Autor

Gordon Korman

Numar pagini 280
Scroll