Niki veverita nazdravana traieste linistita intr-un parc pitoresc Pasiunile ei cele mai mari sunt nucile cu coaja subtire si cataratul in copaci Dar existenta fericita a veveritei este data peste cap de aparitia unei pisici viclene Ce poate fi mai frumos decat sa primesti primul tau animal de companie Dar cand aparitia catelului pe care ti l-ai dorit mereu coincide cu disparitia misterioasa a unor alimente din casa este timpul sa intre in actiune detectivul

Niki veverita nazdravana. Nero detectivul nataflet

de Petra Wiese

Cod produs: 0000180854

Editura: Booklet SRL

ISBN: 978-606-590-673-0

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Niki, veverita nazdravana traieste linistita intr-un parc pitoresc. Pasiunile ei cele mai mari sunt nucile cu coaja subtire si cataratul in copaci. Dar existenta fericita a veveritei este data peste cap de aparitia unei pisici viclene.
 

Ce poate fi mai frumos decat sa primesti primul tau animal de companie? Dar cand aparitia catelului pe care ti l-ai dorit mereu coincide cu disparitia misterioasa a unor alimente din casa, este timpul sa intre in actiune detectivul nataflet.


Doua povesti pline de aventuri, reunite intr-o carte extrem de utila pentru micii cititori. Cu ajutorul ilustratiilor edificatoare si a fontului mare, copiii reusesc sa inteleaga propozitiile simple. Substantivele uzuale sunt inlocuite cu imagini ce ilustreaza fidel respectivul cuvant, copiii putand repera usor sensul. Astfel, cartea reuseste nu doar sa ii ajute sa citeasca, dar le si stimuleaza atentia si capacitatea de a transmite mesaje orale. Povestile sunt insotite de activitati distractive si de intelegere a textului, ce imbogatesc vocabularul, sistematizeaza cuvintele nou invatate si sporesc aptitudinile elevilor de a citi cursiv un text la prima vedere. Rezolvarile oferite la finalul fiecareia dintre povesti permit autoevaluarea cunostintelor.


ISBN 978-606-590-673-0
Autor

Petra Wiese

Scroll