Care este leg&259;tura între Constela&355;ia Lebedei un avion pr&259;bu&537;it în jungla amazonian&259; din Peru doi tineri IT-i&537;ti care se trezesc peste noapte într-o situa&355;ie imposibil&259; un hacker urm&259;rit în toat&259; lumea &537;i o femeie tulbur&259;tor de frumoas&259; Toate acestea se reg&259;sesc ca într-o pânz&259; de p&259;ianjen în conspira&355;ia unui Grup interna&355;ional care urm&259;re&537;te

Noaptea sufletelor

Cod

Cod produs: 0000188771

producator

Editura: Editura Univers

disponibilitate Disponibilitate:
livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Care este legătura între Constelaţia Lebedei, un avion prăbușit în jungla amazoniană din Peru, doi tineri IT-iști care se trezesc peste noapte într-o situaţie imposibilă, un hacker urmărit în toată lumea și o femeie tulburător de frumoasă? Toate acestea se regăsesc, ca într-o pânză de păianjen, în conspiraţia unui Grup internaţional care urmărește puterea absolută la nivel global, prin controlul și împuţinarea dramatică a populaţiei. Mai multe personaje feminine voluntare, interesante și curajoase se alătură tinerilor IT-iști în lupta împotriva Grupului, într-un periplu care pleacă din România și ajunge în Peru, Lituania, Franţa și Statele Unite, încercând să aducă lumină în noaptea sufletelor.

 

*

—Vrei să spui că există un control permanent asupra a tot ce facem sau gândim?

—Așa este.

—E absurd. Știu că există în proiect, în momentul acesta, device-uri care pot detecta anumite modificări de frecvenţe cerebrale, asociate gândurilor, dar mi se pare prea mult ca tot ce ne trece prin minte să fie cunoscut. Nu este posibil așa ceva. Pelerinul întoarse privirea spre el. Îi puse mâna pe umăr și zise:—O să mai vorbim despre acest lucru.

*

Sorin Oprea este director al Agenţiei Naţionale Antidrog. A obţinut un doctorat în siguranţă naţională și ordine publică, iar în 2001 a absolvit cursurile de specializare ale Academia FBI din Quantico, Virginia, SUA. A scris lucrări de specialitate, iar Noaptea sufletelor este prima sa carte. În prezent scrie un al doilea roman, Dominic, care va fi publicat de Editura Univers.


Autor

Sorin Oprea

Data aparitie 2019
ISBN 978-973-341-049-2
Scroll