Acum mii de ani marele matematician grec Pitagora le-a spus studentilor ca numerele guverneaza lumea iar acestia i-au continuat munca si studiul dezvoltand teoria numerelor si a armonieiTraversand timpul iata ca ne aflam in 2019 si ma bucura mult faptul ca unul dintre elevii mei duce mai departe cunoasterea numerologicaConstiincioasa autoarea ofera un ghid practic care se adreseaza tuturor celor care doresc sa faca primii pasi in numerologie si sa inainteze pe acest drum

Numerologie, primii tai pasi

de Miseta Impuscatu

Cod produs: 0000198580

Editura: Bucuresti

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-973-0-29528-3

Numar de pagini: 159

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Acum mii de ani, marele matematician grec Pitagora le-a spus studentilor ca numerele guverneaza lumea, iar acestia i-au continuat munca si studiul, dezvoltand teoria numerelor si a armoniei.
Traversand timpul, iata ca ne aflam in 2019 si ma bucura mult faptul ca unul dintre elevii mei duce mai departe cunoasterea numerologica.
Constiincioasa, autoarea ofera un ghid practic care se adreseaza tuturor celor care doresc sa faca primii pasi in numerologie si sa inainteze pe acest drum sau celor care vor doar sa faca cunostinta cu acest domeniu.
Orice incepator in numerologie are nevoie de o carte de inceput si de o baza de la care sa porneasca, astfel ca acest ghid este binevenit pentru toti cei care vor sa inteleaga puterea numerelor si influenta lor in realitatea inconjuratoare si in toate activitatile umane.
In lumea numerologilor incepatori, chiar era nevoie de o astfel de carte: ea este destinata celor care simt nevoia unei prime viziuni de ansamblu asupra unui domeniu deosebit de util, misterios si atragator. Scopul ei este sa scoata in evidenta liniile principale, fara sa-I incurce pe incepator cu o acumulare excesiva de detalii.
Undeva, la inceputul cartii, autoarea scrie: "(...) lui Dumnezeu ii sunt pe plac oamenii curajosi, cei ce-si asuma si stiu ce fac asumandu-si". Acest lucru imi arata ca demersul ei este unul asumat, constient si ca Numerologie - Primii tai pasi este un ghid ce nu s-a nascut la intamplare, ci din dorinta vie de a deschide portile cunoasterii in tainele numerologiei.


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-973-0-29528-3
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 159
Tip coperta Necartonat
Autor

Miseta Impuscatu

Numar pagini 159
Scroll